مؤسسه مهاجرتی شادا | مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا | ویزای استرالیا

 

امتیازبندی سیستم اسکیل سلکت به شرح زیر می باشد :

سن

   ✔️۱۸ تا٢٤ سال تمام ۲۵ امتیاز
   ✔️ ٢٥ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
   ✔️۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
   ✔️٤٠ تا٤٤ سال تمام ۱۵ امتیاز
 مثال : (اگر سن شما ٣٢سال و ١١ماه مى باشد،دربازه ٢٥تا٣٢قرار مى گيريد و ٣٠ امتياز دريافت مى كنيد)

نمره IELTS

   ✔️نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، امتیاز صفر
   ✔️نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، امتیاز ۱۰
   ✔️نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، امتیاز ٢٠
نکته : براى مهاجرت به استراليا ازطريق مهارت و تخصص،كسب نمره ٦ آیلتس در هر مهارت الزامى است. (و یا آزمونهای معادل باید ارائه شود)

سابقه كارى در استراليا

   ✔️١سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
   ✔️٣ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
   ✔️٥سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
   ✔️٨سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا

   ✔️٣ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
   ✔️ ٥سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
   ✔️٨ سال سابقه كار مرتبط در ١٠ سال گذشته 15 امتياز

مدارک تحصیلی

   ✔️مدرك ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)
   ✔️مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا ۱۰ امتیاز
   ✔️مدارك فنی حرفه ایی ارزشیابی شده ۱۰ امتیاز
   ✔️مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گيرد.
   ✔️مدرک دكتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز
نکته : به مدارک معادل دیپلم استرالیا و فوق دیپلم 10 امتیاز و به مدارک معادل لیسانس استرالیا 15 امتیاز تعلق می گیرد.

تحصیل در استرالیا

   ✔️ 2 سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز
   ✔️تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه ایی در استرالیا

   ✔️داشتن یك سال سابقه كار حرفه ای منطبق با تخصص و مدرك در استرالیا ۵ امتیاز

امتیاز NAATI

   ✔️مترجمی ناتی ۵ امتیاز .به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Profesional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد.

امتیاز همسر

   ✔️ همسر ۵ امتیاز
توضیحات: همسر شما باید آیلتس  6.0 در هر مهارت داشته باشد و در یک عنوان شغلی موجود در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (فقط ویزاهای 190،189 و 489)  اسسمنت مثبت دریافت نماید. همچنین زیر 50 سال سن داشته باشد.

اسپانسر ایالتی

   ✔️گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای 190)
   ✔️گرفتن اسپانسر از مناطق كم جمعیت استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489 )

اسپانسر فامیلی

   ✔️اسپانسر فامیلی در استرالیا ۱۰ امتیاز (فقط ویزای 489)

اسپانسر شما نمی تواند در هر منطقه ای از استرالیا باشد و حتما باید در منطقه Designated Areas زندگی کند.
برای استفاده از این امتیاز اسپانسر شما باید در یکی از مناطق زیر باشد: