مهاجرت به کانادا در میان کشورهای مهاجرپذیر جهان، یکی از پدیدههای پرتقاضا و بسیار ارزشمند است. هر سال تعداد قابل توجهی از جوانان، تجار و صاحبان کسب و کار درآمدزا کشور خود را به مقصد کانادا ترک میکنند.
در اینجا با شما از علل و مزایا و البته معایب مهاجرت به کانادا خواهیم گفت. تلاش میکنیم کشور کانادا و مهاجرت به آن را با نگاهی بی طرفانه و جامع زیر ذره بین بگیریم و همه چیز درباره مهاجرت به کانادا را بررسی کنیم.
کانادا به عنوان دومین کشور پهناور دنیا یکی از ابرقدرت های جهان از نظر مجموع منابع طبیعی شامل آب شیرین، نفت، گاز، چوب و انواع فلزات شناخته میشود.
این کشور با داشتن بزرگترین مرز مشترک زمینی جهان با تنها همسایه جنوبی خود، آمریکا، یکی از نزدیکترین و بزرگترین شریکهای اقتصادی و نظامی آمریکا به عنوان بزرگترین اقتصاد کنونی و قدرتمندترین و پیشرفتهترین ارتش نظامی جهان بوده و با وجود جا دادن نزدیک به یک دهم جمعیت آمریکا در زمین خود از وسعت بسیار بیشتری برخوردار است.
کانادا یکی از مناطق با پتانسیل بسیار بالا برای تحصیل، کار، سرمایه گذاری، تحقیق و در نهایت پیشرفت محسوب میشود و هنوز در زمینههای بسیار زیادی قابلیت بهبودی دارد.
مهاجرت به کانادا برای افراد بسیاری از جوانان و خانوادهها یک گزینه جذاب است و با آن مزایای فراوانی نصیب شهروندان جدید و تازه واردان به این کشور میشود. برخی از این مزایا عبارتند از:
به طور کلی، مهاجرت به کانادا باعث فراهم شدن فرصتهای زندگی بهتر، ایجاد امنیت مالی و اجتماعی و بهبودی کیفیت زندگی میشود. تجربه پدیده مهمی به عنوان کاهش چشمگیر تبعیض نژادی نسبت به سایر کشورهای جهان و تبلور آزادی بیان و حقوق یکسان و برابر زن و مرد از دیگر مزایای زندگی در کانادا است.
مهاجرت به کانادا از روشهای متعدد و متنوعی امکان پذیر است. این روشها در نگاهی کلی عبارتند از:
نکته مهم: بد نیست بدانید که برنامه سطوح مهاجرتی کانادا در بازه زمانی 2024 تا 2025 به شرح زیر است:
برای ایرانیان از دید کارشناسان مهاجرتی، بهترین روش از بین ویزاهای کانادا برای مهاجرت به کانادا، ویزای تحصیلی، اسکیل ورکر، ویزاهای سرمایهگذاری، جاب آفر و ویزای توریستی است.
سیستم های مهاجرتی موقت و دائم کانادا به صورت کلی به موارد زیر دسته بندی میشوند:
کانادا دارای ۱۱ استان است و هر کدام از دولتهای آن به عنوان تصمیم گیرنده مسائل مربوط به آن استان روشهای مهاجرتی خود را ارائه میدهند.
این روشها عموما بر اساس پیشنهاد شغلی دائم از کارفرمای کانادایی قابل پیاده سازی است. گرچه هر استان بنا به شرایط درخور اقتصادی خود روشهای تخصصی برای جذب دانشجویان فارغ التحصیل آن استان و یا سرمایهگذاری در هر استان را امکانپذیر کرده است.
بعضی استان ها با محدود کردن کد رشتههای شغلی خاص شرایط برای جذب افراد با تخصص های مورد نیاز خود را تسهیل کردهاند. توجه به تعداد زیاد استان ها و نیز متنوع بودن هر روش در استانها این روشها با وجود شرایط خاص و پیچیدگی با پیشینه بعضی متقاضیان بسیار منطبق هستند و میتوانند جزو روشهای بسیار محبوب برای افراد مشخصی باشند.
این مسیرها عبارتند از:
در تمام این روشها غیر از پناهندگی و اسپانسرشیپ سطح زبان نقش بسزایی در تعیین شرایط اولیه و شایستگی متقاضیان دارد که بنا به هر روش ممکن است متفاوت باشد.
مهاجرت به کانادا ممکن است از طریق چندین مسیر مختلف امکانپذیر باشد. به واقع نمیشود یک حکم قطعی داد و مشخص کرد که بهترین روش مهاجرت به کانادا برای همه جوانان و تاجران و والدین چه روشی است. هر کسی برای خودش یک پرونده مهاجرتی دارد که وزارت مهاجرت کانادا از این پرونده در متن رسمی خود به عنوان «جهان یک مهاجر» یاد کرده است. واقعا این اصطلاح معنادار و جالب است.
هر پروندهای با توجه به مدارک و شرایط خود اشاره به جهانی منحصر به فرد از یک مهاجر دارد. اما در کل برخی از این مسیرها که معمولا به عنوان بهترین روش مهاجرت به کانادا توصیف میشوند عبارتند از:
هر یک از این برنامهها شرایط و الزامات خاصی دارند و بهترین روش برای مهاجرت به کانادا بسته به وضعیت فرد و خانوادهاش، مهارتها، تجربه کاری و دیگر عوامل متغیر میتواند متفاوت باشد. برای اطلاعات دقیقتر و انتخاب بهترین روش مهاجرت، به مشاوره با وکیل یا مشاور متخصص مهاجرت مراجعه کنید.
برای مهاجرت به کانادا یکی از نکات مهم و تاثیرگذار برآورد هزینه مهاجرت است. البته این هزینهها به سبک زندگی، نوع ویزای درخواست شده و هدفگذاری فرد متقاضی بستگی زیادی دارد. در ادامه به هزینههای اصلی مهاجرت به کانادا اشاره میشود.
اولین هزینه مطرح شده هزینه مربوط به درخواست ویزا و تکمیل فرم است که بهApplication Processing Fee مشهور است. اگر پرونده شما مربوط به اقامت موقت باشد در حالات زیر مجبور به پرداخت هزینه هستید:
این مورد شامل مجموعه ویزاهای توریستی، ملاقات خانواده، تحصیلی و کاری است.
هزینه انگشت نگاری یا بایومتریک به ازای هر نفر 85 دلار، به ازای هر خانواده 170 دلار و به ازای هر گروه 3 نفر یا بیشتر 255 دلار است.
اگر پرونده شما مربوط به اقامت دائم باشد، در حالات زیر هزینه خواهید پرداخت:
سایر هزینهها به بخشهای زیر وابسته است:
شرایط عمومی و پایه برای مهاجرت به کانادا دریافت ویزا برای این فرآیند عبارتند از:
جدا از شرایط ذکر شده برای برخی از ویزاهای خاص شرایط خاصی در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال در خصوص ویزای فدرال اسکیل ورکر، داشتن سابقه کار در مشاغل جزو ناک NOC در رده A یا B ضروری است.
از طرفی فرد متقاضی باید به کسب حداقل امتیاز CRS نایل شود.
در ویزای استارت آپ کانادا داشتن آیلتس جنرال با نمره حداقل ۵ همچنین گرفتن نامه ساپورت از سازمانهای حامی و مورد تایید کانادا ضروری است.
در ویزای کاری کانادا دو شرط مهم گرفتن جاب آفر از کارفرمایی کانادایی و گرفتن LMIA مثبت از وزارت کار کانادا الزامی و تاثیرگذار است.
مدارک عمومی لازم برای مهاجرت به کانادا مشخص و بدیهی هستند، مدارکی مانند مدارک شناسایی فرد متقاضی، عدم سوء پیشینه، مدارک تحصیلی، مدارک شغلی، مدارک مربوط به داراییها و تمکن مالی در این بخش قرار دارند.
برای برخی ویزاها، مدارک اختصاصی لازم است. به عنوان مثال برای ویزای کارآفرینی استانی، دعوت نامه از طرف دولت استانی، نامه حمایت از طرف دولت استانی و بیزینس پلن یا طرح تجاری ضروری است.
در یک دهه گذشته با توجه به شرایط ویژه ایران، روز به روز بر تعداد مهاجران ایرانی به ویژه در کشور کانادا افزوده شده است. اکثر آمارهای منتشر شده در وب سایتهای معتبر کانادایی مربوط به پایان سال آماری 2021 است.
کانادا با آغاز سال میلادی 2022 هنوز به نظرسنجی، آماربرداری و شمارش شهروندی ملی نپرداخته است. تعداد مهاجران ایرانی در کشور کانادا به دلیل موج مهاجرت جوانان در ایران بسیار زیاد شده است. به گونهای که تا سال 2021 بیش از 400 هزار ایرانی در کشور کانادا ساکن شدهاند.
بد نیست بدانید که آمار 35 هزار ایرانی ساکن مونترال تا پایان سال 2014 اکنون به مرز 85 هزار ایرانی رسیده است. به طور کلی تعداد ایرانیان در منطقه انتاریو تا مرز 230 هزار نفر بالاترین میزان را به خود اختصاص داده و در رتبه های بعدی میشود به بریتیش کلمبیا، کبک، آلبرتا و مانیتوبا هم اشاره کرد.
تعداد جمعیت ایرانیان مقیم ونکوور بیش از ۱۰۰ هزار نفر است. به این جمعیتها باید هزاران ایرانی دانشجو را که در سال با ویزای تحصیلی راهی کانادا شده و برای اقامت دائم تلاش میکنند، اضافه کنید.
مجموعه بین المللی شادا در حوزه مهاجرت به کانادا با محوریت مهاجرت تخصصی و حرفهای به مخاطبان خود خدمات منحصر به فردی ارائه میدهد. در همین راستا با توجه به انواع ویزای نام برده شده در این مقاله، برای هر متقاضی نسبت به شرایط و هدفگذاری او، پرونده مناسب تشکیل شده و ویزای کاربردی و روش مهاجرت بینقصی در نظر گرفته میشود.
گروه مهاجرتی شادا با داشتن وکلا و مشاوران متخصص و آگاه به قوانین روز مهاجرتی، از ابتدای راه همراه موکل خود است. این گروه کلاینت را حتی پس از لندینگ در کانادا تنها نخواهد گذاشت و در حوزه کاریابی و کمک به استقرار موفق در این کشور یاری میکند.
دسترسی کامل متقاضیان در تمامی مراحل انجام کار مهاجرت به کارشناسان متخصص مجموعه امکان پذیر است. موکلین محترم در هر زمانی از پیشنهادات و مشاورههای تخصصی کارشناسان و وکلای مهاجرتی و حقوقی مجموعه در راستای به سر انجام رسیدن پرونده مهاجرتی خود برخوردار هستند.
با یک مشاوره مناسب، آگاهانه در این راه قدم بگذارید و حرفهای به کانادا مهاجرت کنید. برای این منظور فقط کافیست فرم ارزیابی رایگان مهاجرت را کامل کنید تا مشاوران شادا برای وقت مشاوره با شما تماس بگیرند.
تعداد مهاجران ایرانی در کانادا بهطور تقریبی حدود 300,000 نفر است.
حداقل نمره زبان برای مهاجرت به کانادا معمولاً 6 در IELTS (یا معادل آن در سایر آزمونها) است، اما این نمره ممکن است بسته به برنامه مهاجرتی متفاوت باشد.
بله، در بسیاری از برنامههای مهاجرتی، شما میتوانید خانوادهتان را به عنوان وابستگان تحت حمایت خود به کانادا ببرید.
مدت زمان دریافت اقامت دائم کانادا بسته به نوع برنامه مهاجرتی میتواند متفاوت باشد، اما معمولاً بین 6 تا 12 ماه طول میکشد.
اقامت دائم کانادا به شما اجازه میدهد تا در کانادا زندگی و کار کنید، به خدمات بهداشتی و اجتماعی دسترسی داشته باشید و در آینده برای شهروندی درخواست دهید.
شرایط مالی برای مهاجرت به کانادا بسته به برنامه مهاجرتی متفاوت است، اما معمولاً نیاز به اثبات توانایی مالی برای حمایت از خود و خانوادهتان بدون وابستگی به کمکهای اجتماعی وجود دارد.
{{comment.comment}}
{{comment.date}}
ادمین سایت
{{comment.reply_text}}