ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا یکی از پرتقاضاترین و محبوب ترین ویزاهایی است که مهاجران از سراسر جهان به مقصد استرالیا به دنبال آن هستند.

ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

در واقع متقاضیان از این ویزا به عنوان ویزای اقامت دائم یا موقت با اسپانسر شغلی استرالیا و یا جاب آفر یاد می‌کنند. رسیدن به اقامت دائم البته در صورت واجد شرایط بودن مزیت مهم و اصلی دسته ای از این ویزاها محسوب می‌شود. 

در صفحه از ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا و انواع آن همچنین شرایط دریافت این ویزا خواهیم گفت.
 

قدم اول برای دریافت ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

وقتی به عنوان یک مهاجر به دنبال درخواست برای ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا هستید، موضوع مهم این است که در نهایت ویزای شما یک ویزای کار استرالیا است.

در چنین شرایطی قدم اول این است که اطمینان حاصل کنید شغل یا مهارت شما در فهرست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا وجود دارد.

داشتن یک کارفرمای رسمی که یک پیشنهاد شغلی یا جاب آفر قانونی دارد، برای پرونده شما حیاتی و بسیار تعیین کننده است.

 

اهمیت پیشنهاد شغلی رسمی

حتی وقتی نوع ویزای درخواستی شما ویزای اسکیلد ورکر یا نیروی کار ماهر باشد، در شرایطی که نیازی به داشتن جاب آفر یا کارفرمایی که حامی مالی شما شده نیست، باز هم اگر یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما ضمیمه پرونده باشد، تاثیر بسزایی خواهد داشت.

این شرایط را با وضعیتی مقایسه کنید که ویزای درخواستی شما ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا باشد. در این صورت لازم است که یک کارفرمای رسمی به عنوان اسپانسر شغلی باشد و به شما به صورت رسمی و با طی شدن مراحل قانونی، جاب آفر داده باشد.

 

مزیت ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

ویزا های حمایت شده کارفرما یا اسپانسر شغلی به متخصصین ماهر در خارج از کشور استرالیا اجازه می‌دهد تا برای کارفرمای استرالیایی خود در این کشور کار کرده و در مدت زمان تعیین شده در این کشور زندگی کنند.

متقاضیان این ویزا باید ارزیابی مثبت دریافت کنند و یا تجربه کافی برای کار در یک شغل ذکر شده در فهرست مشاغل ماهر را داشته باشند و بتوانند آن را اثبات کنند. 

ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

 

انواع ویزای کارفرمای استرالیا

برای داشتن ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا در گام نخست بهتر است با انواع آن آشنا شوید. 

ویزای معروف به اسپانسر شغلی استرالیا در سه دسته طبقه بندی می‌شود:

  1. ویزای 186
  2. ویزای 482
  3. ویزای داما

ویزای 186 استرالیا ویزایی است که با درخواست کاری از کارفرما همراه است و به شما امکان اقامت دائم می‌دهد. 

در وب سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا در این خصوص آمده است، برای واجد شرایط بودن دریافت ویزای 186 استرالیا به صورت پایه باید مشمول سه مورد زیر باشید:

  1. شغل شما باید در لیست باشد و شما باید مهارت های لازم برای کار را داشته باشید ؛ 
  2. شما باید توسط یک کارفرمای استرالیایی انتخاب و جاب آفر دریافت کنید ؛ 
  3. شما باید درخواست ویزای خود را ارسال نمایید. 

 

سه حالت تخصصی ویزای 186

جالب است بدانید که همین ویزای 186 خود در 3 حالت متفاوت صادر می‌شود و این نشان از انعطاف پذیری و تخصصی بودن فرایند صدور ویزای کاری در استرالیا دارد:

  • جریان ورود مستقیم (رایجترین است، شما باید توسط یک کارفرمای استرالیایی نامزد شوید، شغل شما باید در لیست مربوط به مشاغل ماهر واجد شرایط باشد و باید حداقل مهارت در زبان انگلیسی را داشته باشید)
  • جریان قرارداد کار (کارفرما باید قرارداد کار رسمی و امضا شده داشته باشد)
  • جریان انتقال اقامت موقت (شما باید دارای ویزای 457 یا بریج A، B یا C باشید، معمولاً باید حداقل سه سال برای کارفرمای خود به صورت تمام وقت کار کرده باشید و توسط کارفرمای خود به صورت رسمی معرفی شوید)

 

تعریف کلی ویزای 482

ویزای 482 ویزایی است که با درخواست کاری از کارفرما همراه بوده و امکان 4 سال اقامت را به شما می‌دهد.

در وب سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا سه شرط مهم برای صدور این ویزا به صورت پایه در نظر گرفته شده است:

  1. برای یک موقعیت مخصوص نیروی کار ماهر توسط یک اسپانسر کارفرمای تایید شده نامزد شوید ؛ 
  2. مهارت‌های مناسب برای انجام کار را داشته باشید و آن را به اثبات برسانید ( دریافت ارزیابی مثبت ممکن است لازم باشد )
  3. الزامات مربوط به زبان انگلیسی را برآورده کنید (مدرک زبان، مصاحبه احتمالی تخصصی و ...)
  4. با داشتن این ویزا یعنی 482، می توانید تا 2 سال یا تا 4 سال (بسته به شرایط پرونده خود) ضمن کار کردن، اقامت داشته باشید. البته استرالیا به دارندگان پاسپورت هنگ کنگ تا 5 سال در این شرایط اقامت می‌دهد.

 

ویزای داما مربوط به مناطق کم جمعیت

ویزای دامای استرالیا ویزای مربوط به مناطق کم جمعیت است که با درخواست کاری از کارفرما همراه بوده و به شما امکان اقامت دائم در ایالت مربوط به پرونده را می‌دهد.

باید گفت که ویزاهای متنوع دیگری مانند ویزای 457 استرالیا (ویزای موقت 4 ساله) و ویزای 187 استرالیا (اسپانسر کارفرمای استرالیایی از مناطق کم جمعیت استرالیا) نیز در زیرشاخه این ویزا تعریف شده است.

ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا

شرایط ویزای اسپانسر کارفرمای استرالیا 

برای دریافت و اخذ ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا یا همان ویزای اسپانسر کارفرما باید شرایط ذیل را داشته باشید (البته این شرایط در هر پرونده به صورت منحصر به فرد بررسی و تبیین می‌شود):

  • برای دریافت جاب آفر و داشتن شغل ایده آل باید از تخصص و تجربه مناسب و کافی و صد البته تسلط بالا در زبان انگلیسی برخوردار باشید.
  • افراد باید به مدت 2 سال تحت حمایت کاری باشند و نوع کارشان به صورت تمام وقت باشد.
  • اگر مجبور به تغییر اسپانسر و کارفرما شوید تنها 28 روز فرصت دارید با این وضعیت در خاک استرالیا بمانید.

 

به دنبال یک کارفرمای استرالیایی 

بد نیست بدانید که کارفرمای استرالیایی نیز به این سادگی پیدا نمی‌شود. در واقع استرالیا با توجه به برخی پرونده‌های نامناسب که با فریبکاری قصد رسیدن به ویزای اسپانسر کارفرما استرالیا را داشته‌اند تصمیم به اعمال سخت گیری بیشتر در این زمینه گرفته است.

به این ترتیب کارفرما باید دو درصد از درآمد سالیانه خود را صرف آموزش به نیروی انسانی و بودجه پژوهش دانشگاه‌ها کند. او تضمین می‌دهد که کارفرمای واقعی است و در صورت صدور ویزا برای متقاضی، قطعا به او کار خواهد داد و البته پیش از صدور دعوت نامه باید در منابع رسمی برای کمبود نیروی کاری خود اگهی استخدام منتشر و ثابت کند که نتوانسته از میان جمعیت بیکار داخل استرالیا نیروی کاری مورد نظر و متخصص خود را پیدا کند.

داشتن یک کارفرمای رسمی که به صورت قانونی در اداره مهاجرت این کشور ثبت شده باشد و پیشنهاد شغلی یا جاب آفر را ضمیمه پرونده شما کند، حیاتی و بسیار تعیین کننده است.

برای داشتن اطلاعات بیشتر و دریافت پیشنهاد شغلی، فرم ارزیابی رایگان مهاجرت را تکمیل کنید و یا با مشاوران مجرب گروه مهاجرتی شادا در تماس باشید.

پرسش و پاسخ
{{comment.name}}
{{comment.name}}

{{comment.comment}}

{{comment.date}}
{{comment.name}}
ادمین سایت

{{comment.reply_text}}

    ثبت پرسش و نظر