مؤسسه مهاجرتی شادا | مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا | ویزای استرالیا

 

مقدمه

كارفرمایان استرالیایی به روش‌های مختلفی می‌توانند اقدام به اخذ ویزا برای كارگران و متخصصین مورد نیاز خود كنند.

معمولاٌ این تامین نیرو توسط کارفرما در زمینه شغل‌ها و مهارت‌هایی است که در بازار كار استرالیا کمبود آن مشاهده می شود. 

در اکثر موارد ، کارفرما  بایستی نیروی کار مورد نظر خود را حمایت کند و بتواند مدارکی را ارائه دهد که نشان دهد متقاضی  ویزا توانایی انجام کار را داشته و از تخصص لازم بهره مند است.

بطور کلی ویزاهای  مربوط به برنامه مهاجرت از طریق حمایت کارفرما به دو دسته ویزاهای موقت و دائم دسته بندی می شود.


 

ویزای توقف طولانی مدت تجاری

 

 

اين ويزا مخصوص شرکت های استرالیایی یا خارجی است تا کارگران خارجی را به طور موقت استخدام کنند.

شما براي گرفتن اين ويزا نيازمند حامي و پشتيبان مالي هستيد.

كارگران ماهر و متخصص به كمك اين ويزا مي‌توانند مدت زماني بين سه ماه تا 4 سال را در استراليا به صورت قانوني فعاليت كنند با اين شرط كه كارفرمایی حاضر باشد آنها را استخدام كند.


ویزای عرضه کنندگان خدمات

 

 

اين ويزا ویژه تأمين‌كنندگان خدماتی خارجی است که در حال مذاكره ، امضاء تفاهم‌نامه‌ و یا عقد قراداد برای تامین خدمات تجاری خود در استرالیا هستند.

در صورت اعطای این ویزا، ارائه دهندگان خدمات مي‌توانند قراردادهاي تجاری خود را از 3 تا 6 ماه را با طرف‌هاي معامله به امضا برسانند.

شما براي كسب اين ويزا نياز به هيچ گونه حمايت مالي نداريد، اما شركت خارجي كه نمايندگی آن را بر عهده دارید باید در تمام طول اقامت شما در استراليا مسئول تأمين حقوق متقاضی باشد و حمايت مالي وی را بر عهده گیرد.

فروشندگان خدمات خارجي اجازه عضويت يا شراكت در هيچ يك از شركت‌هاي استراليايي را ندارند.

چنانچه از اين ويزا استفاده كنيد مي‌توانيد شركا و همكاران خود را هم با خود به استراليا بياوريد و آنها اجازه خواهند داشت كه در مدت زمان اقامت شما در استراليا به كار و تحصيل بپردازند.

اعتبار اين ويزا 12 ماهه است و چنانچه فعاليت شما در استراليا طولاني تر از مدت زمان ذكر شده باشد شما بايد ويزايي جديد از زير مجموعة 457 را تقاضا كنيد.

برنامه انتخاب کارفرما

 

 

هدف اين برنامه، توانمندسازي و افزايش قدرت و اختيار عمل قانوني كارفرمايان استراليايي در رابطه با استخدام كارگرهاي خارجي ماهر یا کسانی است که دارای ويزاي اقامت موقت در استراليا هستند.

شما به كمك اين برنامه مي توانيد از دو نوع ويزا استفاده كنيد: ويزاي داخل خاک استرالیا و ويزاي خارج از خاک استرالیا.

براي اين كه بتوانيد شرایط احراز این ویزا را داشته باشید، شغل مورد نظر متقاضی باید:

  • تمام وقت باشد؛
  • دست كم برای سه سال به طول انجامد؛
  • یكي از شغل‌هاي مهارتي موجود در فهرست مشاغل برنامه انتخاب كارفرما باشد.
  • حداقل میزان دستمزد اعلام شده را داشته باشد.

شما براي درخواست اين ويزا نيازمند حامي و پشتيبان مالي دارید.

اين ويزا به شما امكان مي‌دهد كه همراه اعضاي خانواده خود به صورت دائمي در استراليا به زندگي، تحصيل و كار بپردازيد و درصورت احراز شرایط، می توانید شهروند استرالیا شوید.


برنامه مهاجرت با حامی منطقه ای

 

 

هدف اين برنامه، توانمندسازي و افزايش قدرت و اختيار عمل قانوني كارفرمايان استراليايي در رابطه با استخدام كارگرهاي خارجي ماهر یا کسانی است که دارای ويزاي اقامت موقت در استراليا هستند.

براي اين كه بتوانيد شرایط احراز این ویزا را داشته باشید، شغل مورد نظر متقاضی باید:

  • تمام وقت باشد.
  • دست كم برای دو سال به طول انجامد.
  • در یکی از مناطق استرالیا باشد.
  • نیروی موجود محلی برای شغل مورد نظر وجود نداشته باشد.
  • متقاضی باید بتواند شرایط سن، تخصص و زبان انگلیسی را برای گرفتن ویزا احراز کند ، همچنین کارفرما از متقاضی حمایت به عمل آورد.

چنانچه این ویزا به شما اعطا شود، می توانید خانواده اتان را به همراه خود به استرالیا بیاورید و آنان اجازه کار و تحصیل دارند و در صورت احراز شرایط، می توانید شهروند استرالیا شوید.


ویزای تفاهم کار

 

 

اين ويزا مخصوص متقاضياني است كه در خارج از استراليا هستند يا بتازگي وارد خاك استراليا شده‌اند.

متقاضيان اين ويزا بايد توسط يك كارفرما براي كار در زمينه‌اي كه با كمبود كارگر مواجه است گزينش شوند.

دولت استرالیا و كارفرما بايد در زمينه استخدام كارگران خارجي به تفاهم رسیده و قراردادی امضاء کرده باشند. شما براي استفاده از اين ويزا نيازمند حامی هستيد.

اين ويزا را هم به صورت اقامت موقت وهم به صورت اقامت دائم وجود دارد.

متقاضيان اين ويزا بايد زير 45 سال باشند و نبایستی درهیچ قراداد استخدامی دیگر به غير از شغلی که در تفاهم نامه آمده به کار گرفته شوند .