مؤسسه مهاجرتی شادا | مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا | ویزای استرالیا

 

 

بخشی از سؤالات متداول مربوط به مهاجرت به استرالیا در این صفحه گنجانده شده است. در اینجا می توانید با جستجوی کلمات کلیدی سؤال یا سؤالات خود، این سؤالات و احیانا جواب آنها را پیدا کنید.

text

2019-03-18 11:46:10

احتمالا لیستی برای سوالات وت اسس وجود نداره ؟؟؟

1397/12/27 ساعت 15:16:10
text

2019-03-18 11:46:10

لیستی وجود نداره، شما باید بتونید در رابطه با شرح وظایفی که ارائه دادید صحبت کنید

1397/12/27 ساعت 15:16:10
text

2019-03-18 11:46:10

سلام، در رابطه با اطلاعات هویتی و کاری سوال میپرسند.. در رابطه با شرح وظایف باید با جزییات صحبت کنید

1397/12/27 ساعت 15:16:10
text

2019-03-18 11:39:35

خیلی ممنون واقعا لطف کردید

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

خواهش میکنم

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام این سوال من هم هست میشه لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

salam agha ye soal man sydney hastam va EOI ba emtiaze a 70-75 apply kardam, valli hanoo invitation am nayoomade, do ta az doostam yeki malezi va yeki iran jofteshoon barashoon 190 ba sharayete man bara software engineering oomade, any idea why?

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

البته هر دانشگاهی شرایط لازم برای کسب پذیرش رو به وضوح بیان میکنه و در صورت نیاز اطلاعات خاص رو میشه از طریق ایمیل دریافت کرد

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

خیلی لطف کردید جواب دادید . براتون‌آرزوی موفقیت دارم

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

اما 190 ملبورن باز هست برای consultant

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام، شغلی که نوشتید در حال حاضر اسپانسر 190 ادلاید رو داره و کف امتیازی برای درخواست ایالت 60 امتیاز هست. معادل ایلتس 7 هم نیاز دارید

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

با 65 هیچ کس فعلا نمی تونه 189 بگیره، با 65 امتیاز امکان گرفتن ویزاهای ایالتی در حال حاضر وجود داره، کف امتیاز برای 189 70 امتیاز هست

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام، خیر کلیت نداره این موضوع، کد شغل را بنویسید تا راهنماییتان کنم

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

اگر تایید بشه، بله

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام اينجا كسي هست براي ٤٧٦ اقدام كرده باشه؟ سوالي داشتم

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام، اگر برای عنوان شغلی که میخواید اقدام کنید داشتن حداقل یکسال سابقه کفایت بکنه، امکان گرفتن اسس مثبت را دارید و با امتیاز مناسب میتونید دعوت نامه دریافت کنید؛ اما چون از سابقه کار امتیازی ندارید باید از زبان و ... جبران کنید،
در کل داشتن 3 سال سابقه کار برای اخذ ویزا اجباری نیست، اما برای بعضی مشاغل برای گرفتن اسس مثبت الزامی هست

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام، کد شغل رو بنویسید

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام، شما اگر میخواید برای نقشه کش عمران اقدام کنید، باید پرونده را برای VETASSESS ارسال کنید، این اداره CDR و مدرک زبان را برای ارزیابی نیاز ندارد

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

سلام اقای مصلحی
برای رشته سیویل درفت پرسن، وقتی از سازمان وت اسس تماس بگیرن، چه سوالاتی میپرسن و اینکه چقدر روی جزئیات ریز میشن؟؟؟

1397/12/27 ساعت 15:09:35
text

2019-03-18 11:39:35

ممنون ی سوال دیگ اینکه فیش حقوقی بدون بیمه و پرداختی بانک با نامه شرکت برا اثبات سابقه کار کافیه؟ فیش تنها فقط.

1397/12/27 ساعت 15:09:35