مؤسسه مهاجرتی شادا | مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا | ویزای استرالیا

 

 

بخشی از سؤالات متداول مربوط به مهاجرت به استرالیا در این صفحه گنجانده شده است. در اینجا می توانید با جستجوی کلمات کلیدی سؤال یا سؤالات خود، این سؤالات و احیانا جواب آنها را پیدا کنید.

file

2019-01-15 11:13:22

1397/10/25 ساعت 14:43:22
text

2019-01-15 11:13:21

فقط بابت اینکه مطمئن بشم، یعنی من حتما باید 80 داشته باشم که بتونم واسه 489 فامیلی اقدام کنم؟ یا با 75 هم میتونم شانسمو امتحان کنم؟ هر چند ممکنه تا مدت ها واسه ویزا دعوت نشم

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

چون شنیدم برای سابمیت کردن eoi باید حداقل 65 داشته باشی ولی وقتی دعوت میشی واسه ویزا که 80 امتیاز داشته باشی

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

سلام ببخشید از زمان further assesment تا اینکه ویزا گرنت بشه معمولا چقدر طول میکشه

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

با ۶۵ فقط میتونید eoi رو ثبت کنید، ولی احتمال اینکه دعوت بشید خیلی خیلی کم (بستگی به شغلتون و طول صف داره)

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

سلام دوستان بعد از لاج چه مدت زمان می برد که ویزای ۱۸۹ بیاید ؟ و بعد از لاج اصولا چه مراحل دیگری هست ؟ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

Armin:
سلام
وقت بخیر و خسته نباشید
شنیدن تا زمانی که جواب eoi نیاد امتیاز سن فیکس نمیشه
برای اینکه امتیاز سن رو از دست ندم بنظرتون دقیقا باید کی اقدام کنم تا مشکل نخورم
من متولد اردیبهشت ۶۶ هستم و الان ۳۱ سالمه

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

زمان تقریبیش چند روز هست یا چند ماه مثلا
مشخص نیست؟

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

سلام جناب مصلحی خسته نباشید
میخواستم بدونم کسی با سابقه 33 ساله ودر رشته مهندسی معماری شانسی دارن یا نه
البته ایشون برادرم هستن و پسرشون هم تو همین رشته امسال شروع به تحصیل کردن
با سن 50 سال

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

سلام وقت بخیر برای کیس چجوری باید اقدام کنم؟

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

سلام.‌من ۳۳ سالمه .‌ لیسانس مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه پیام نور و ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اراک دارم.‌.تقریبا هشت سال سابقه کار دارم توی یه موسسه فرهنگی ولی باعنوان حسابدار و مدیر کار کردم ولی توی عنوان لیست بیمه خورده مهندس نرم افزار. . خواستم بدونم باتوجه به این شرایط کاری که من دارم شانسی هست برای گرفتن ویزای کاری که دنبال گرفتن مدرک آیلتس برم سطح زبانم خوبه.

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

دوستان کسی نیست اینجا مشاوره بدهه؟

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

بستگی به صف داره، زمان دقیق نداره

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:13:21

کسی جواب نمیده؟😊

1397/10/25 ساعت 14:43:21
text

2019-01-15 11:12:45

لیسانس از چه دانشگاهی هست ؟

1397/10/25 ساعت 14:42:45
text

2019-01-15 11:12:45

دانشگاه آزاد تهران شمال

1397/10/25 ساعت 14:42:45
text

2019-01-15 11:12:45

ممنون لطف کردید

1397/10/25 ساعت 14:42:45
text

2019-01-15 11:12:45

http://www.redsome.com/recruitment-agencies-australia/

1397/10/25 ساعت 14:42:45
text

2019-01-15 11:12:45

سلام دوستان .
مادر من اهل استرالیاست ، و بنا به دلایلی ازش دور بودیم و خبری هم نداریم من خودم اصلا استرالیا نبودمو نرفتم.
من از چند کارشناس پرسیدم .گفتند استرالیا قانون تبعیت از خاک نداره . که هنوز ابهام برام هست .
میخواستم بدونم با این شرایط میتونم ملیت استرالیا بگیرم؟

1397/10/25 ساعت 14:42:45
text

2019-01-15 11:12:45

سلام آقای مصلحی
برای استفاده از امتیاز همسر اگه همسر فقط سابقه کار نداشته باشند اما باقی شرایط داشته باشند و در ضمن سازمان ارزیاب برای رشته هر دو ماEA باشه
(مهندسی شیمی-مهندسی کشاورزی)
امکان استفاده از۵ امتیاز را داریم؟

1397/10/25 ساعت 14:42:45