مؤسسه مهاجرتی شادا | مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا | ویزای استرالیا

 

 

بخشی از سؤالات متداول مربوط به مهاجرت به استرالیا در این صفحه گنجانده شده است. در اینجا می توانید با جستجوی کلمات کلیدی سؤال یا سؤالات خود، این سؤالات و احیانا جواب آنها را پیدا کنید.

text

2019-01-15 11:13:41

رشته برق منظورتون کدم کد شغلی هست؟

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

من پاسخ سوال شما را دادم و لینک های مربوطه را ارسال کردم. به نظرم طرح مجدد سوال به جز اتلاف وقت خودتان و دیگران فایده ای دیگری ندارد

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

سازمان اسسورشون فرق داره، EA برای شروع نیاز به مدرک زبان داره

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

بله، امیدوارم،

ممنونم جناب از پاسختون .....🙏

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

البته من ۷۰ امتیازی هستم اگر تا قبل از شهریور ۹۸ ... زبان نمره ۶۵ بگیرم،
که نمیدونم شدنی هست یا نه!
کلا بحث ام سر اون ۵ امتیازه، که می خوام از دست ندم...

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

با تلاش همه چی شدنیه، رشته شما شرایط خوبی داره، قطعا میتونید با این امتیاز زودتر به نتیجه برسید تمرکزتون رو بزارید روی زبان و امتیازتون رو ببرید بالا

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

خواهش می کنم، لطف می کنید،
ولی من متوجه نشدم سن دقیقا چه زمانی فریز میشه؟!
بعد از اسس مثبت، EOI پر می کنیم؟ EOI کی و به چه صورت هست؟!

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

زمان دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

خب این دعوتنامه کی هست؟
اسس مثبت یا یه مدتی بعد از اون؟!

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

بله برای پر کردن EOI نیاز به اسس و مدرک زبان دارید

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

دعوت نامه ها 11هم هر ماه (میلادی) صادر میشه، به شرط اینکه EOI تکمیل کرده باشید و امتیازتون جوری باشه که دعوت بشید براتون دعوت نامه صادر میشه

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

حتی بیشتر، البته تو رشته های پروراتا این داستان وجود داره

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

عجب!
پس ممکنه کسی یکسال هم بعد از اسس مثبت دعوتنامه نگیره؟!

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

سلام دوستان.لطفا در مورد مهاجرت پرستاران اطلاعات بگذارید.چرا هیچ کسی برای پرستاران در استرالیا اطلاعات نداره؟😔😔😔

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:41

ممنون ، ولی چون این دوستمون رشته معماری اشاره کرد که نیاز به مدرک زبان ندااره ،سوال برام پیش اومد

1397/10/25 ساعت 14:43:41
text

2019-01-15 11:13:24

اگه‌ورود اولیه نزنن تا ۱۴ اگست چی میشه؟؟

1397/10/25 ساعت 14:43:24
text

2019-01-15 11:13:24

از کجا باید متوجه شد که رشته برق برای اسس نیاز به مدرک زبان هست یا نه

1397/10/25 ساعت 14:43:24
text

2019-01-15 11:13:24

خیلی متشکرم. البته این ویزا ۴۷۸ هست و ۳ ماهه جوابش اومد.

1397/10/25 ساعت 14:43:24
text

2019-01-15 11:13:24

از زمان دریافت اسس مثبت تا پرکردن EOI هیچ محدودیتی ندارید، نکته اینجاس که هرچی دیرتر برید تو صف دیرتر هم دعوت میشید

1397/10/25 ساعت 14:43:24