مؤسسه مهاجرتی شادا | مهاجرت به استرالیا | اقامت استرالیا | ویزای استرالیا

 

 

بخشی از سؤالات متداول مربوط به مهاجرت به استرالیا در این صفحه گنجانده شده است. در اینجا می توانید با جستجوی کلمات کلیدی سؤال یا سؤالات خود، این سؤالات و احیانا جواب آنها را پیدا کنید.

text

2018-11-15 09:40:44

چند روز هست که دعوت نامه گرفتند؟

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

انجمن مهندسین کلا قابل پیشبینی نیست...ممکنه مدرک اصل رو از شما بخوان و یک مهلتی بدند که مدرک اصل رو ارائه بدید..اگر توی اون مدت مدرک رو ارائه ندید پرونده بسته میشه تا اصل رو ارائه بدید...میتونید ریسک نکنید و بعد از اینکه اصل مدرک رو گرفتید اقدام کنید

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

امکان اقدام دارید...بیمه ندارید ریسکتون میره بالاتر...اگر بتونید مدارک کاری کاملی ارائه بدید شانس موفقیت دارید...ارزیابیتون سخت هست اما برای گرفتن دعوت نامه و ویزا شانس مناسبی دارید

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

۸ سال قربان اما مدرکمو تازه گرفتم بیمه هم ک رد نکردم

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

ممنونم از پاسخ گویی همیشگی شما

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

🌺🙏

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

https://www.anzscosearch.com

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

در حال حاضر سیدنی فقط 190 این شغل رو اسپانسر میشه....شانستون متوسط هست.....پیگیر 7 باشید که شانستون رو خیلی بالا ببرید

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

فکر کنم سه هفته ای میشه که دعوتنامه ۱۸۹ را گرفتند و قبل از آن ۱۹۰ را گرفتند . فقط هنوز برای ارسال مدارک پزشکی اقدام نکردند

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

در حال حاضر نیازی نیست تست معاینه پزشکی رو بفرستند...دعوت نامه 60 روز اعتبار داره...تا قبل از انقضا باید مدارک رو لاج کنند برای اداره ی مهاجرت...هزینه ی ویزا هم همین مرحله پرداخت میشه...اگر خیلی اطلاعاتشون در رابطه با لاج کامل نیست...سریعا برای دریافت مشاوره اقدام کنند...این مسئله بحثی نیست که با ازمون خطا حل بشه

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

سلام روزتان بخیر.
با آیلتس ۶ و امتیاز ۶۰ از ارزیابی وتاسس در کد ۱۳۳۱۱۱ چقدر احتمال گرفتن ویزای ۱۹۰ است؟
و چقدر طول میکشد که دعوت نامه از ایالتی دریافت کنیم.
ممنون از شما.

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

سلام میشه اگر کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه که کاتدا بهتره یا استرالیا برای اسکیل ورکر

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

درود،جناب مصلحی اگر ما در کشوری جز ایران باشیم و بیمه سابقه کاریمون در ایران در همون زمان در حال رد شدن باشه (دور کاری)
برای پی آر گرفتن اون سابقه بیمه قبوله؟

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

بله ممنون
از چه سایتی میشه این اطلاعات را پیدا کرد.؟

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

سلام...کلی بگم امکان کلیم کردن این سابقه کار هست...اما اثباتش پیچیده هست و احتمال اینکه افیسر روی این موضوع فوکوس کنه زیاد هست..مخصوصا توی بحث دریافتی حقوق

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

سلام.دوستان گروهی هست ک مربوط ب افراد مقیم و ساکن استرالیا باشه؟؟🙏

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

الان منظور و هدف شما از این متن چی هست ؟

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

منظورم موسسه شما نیست. منظورم این هست که هر جا تبلیغ اینکه همش بیاین فرم پر کنید نرید اینکار رو بکنید! چون هیچی گیرتون نمیاد بعد از دو ساعت فرم پر کردن و وقت گذاشتن. مگر اینکه بدونید اون موسسه واقعا می خواد خدمات رایگان بده.

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

بعضی از موسسات مهاجرتی دقیقا همون کاری رو میخوان برای ما انجام بدن که خودمون با اندک تسلط به زبان انگلیسی و پر کردن چند فرم می توانیم انجام بدیم. حتی به عنوان مشاوره رایگان یک فرم گذاشتند پر می کنی بعد که پاسخ میاد فقط تبلیغ از شرکت خودشون و یکسری توضیحاتی که همه می دونن رو میفرستند مثلا آلمان دانشگاه هاش رایگانه. در همین حد. بعد گفته وقت مشاوره حضوری بگیرید (یعنی پول بدین و بیاین)
چون کار خاصی از دستشون بر نمیاد می خوان به زور مشاوره دادن و یا پر کردن چندتا فرم از مردم پول بگیرند و همش تبلیغ می کنند مشاوره رایگان فرم پر کنید!
با این روش بازدید سایتشون هم میره بالا و رنکینگ گوگلشون بهتر میشه و کاربرها فقط فریب خورده اند.

1397/08/24 ساعت 13:10:44
text

2018-11-15 09:40:44

سلام من و همسرم 28 ساله ایم و مشغول خوندن زبانیم
همسر مهندسی مکانیک خونده و 5ساله تو نیروگاه مشغول کاره.
از طریق چه ویزایی میتونیم به شهر پرت بریم؟برامون مهمه بدو ورود در پرت باشیم.
ظاهرا ویزای 189 خیلی طول میکشه و ویزای 190 هم پرت و استرالیای غربی رشته مکانیک رو نمیخواد...

1397/08/24 ساعت 13:10:44